25 years, that’s something worth celebrating!

25 jaar gedistilleerd genot, bijzondere geuren, beauty routines en kwalitatieve verzorgingsproducten.

25 jaar Haute Parfumerie en Haute Cosmetica die volgende kenmerken met elkaar gemeen hebben:

hun exclusieve karakter, de expertise en het gepersonaliseerd advies. In onze twee aparte en toch in elkaar overvloeiende ‘boetieks’ staat de menselijke aanpak steeds centraal en draait alles rond gulle interactie. Dat is zeker het geval nu online shoppen zo in de lift zit: ontmoeting en uitwisseling blijven bij ons net zo waardevol. We willen u tegelijk laten kennismaken met een andere manier van consumeren: die van de betaalbare luxe! In die optiek geven we u alle nodige toelichting en advies binnen een prijsklasse die schommelt tussen ‘heel redelijk’ en ‘aanzienlijk duurder’ (in functie van het waardevolle en zeldzame karakter van de gebruikte ingrediënten).

Op donderdag 22 september 2022 was de hemel blauw boven Brussel, bij zachte temperaturen. Voor onze 25ste verjaardag nodigden we onze trouwe klanten (die vaak vrienden werden) uit voor een glaasje champagne, een huisaperitief (ter plekke samengesteld door Kylian Paris) en wat lekkere hapjes in de vorm van makarons met uiterst verfijnde smaken. U kwam massaal een praatje maken, kletsen, flaneren, deelnemen aan de initiatieworkshops en genieten van de persoonlijke ontmoetingen met uw favoriete merken en van de attenties voor iedereen. Het was een geslaagde dag!

leuke, dynamische, gezellige en elegante momenten

Kort na de middag ontving ons voltallig team journalisten en influencers. Op het einde van de dag en tot laat in de avond openden we de deuren – en onze harten – voor onze beste klanten die een VIP-ontvangst kregen in het gezelschap van heel wat vertegenwoordigers van de merken die we verkopen. Denk maar aan Diptyque, waarmee we bijzondere banden onderhouden en dat uitpakte met een herwerkte collectie in limited edition (34 Boulevard Saint-Germain). Maison Francis Kurkdjian bracht de nieuwste florale muskusgeur (724) mee naar een magistrale masterclass. Het (Belgische) merk Delbôve, bekend om zijn iconische Crème Sorcière, deelde gepersonaliseerde minipotjes uit op basis van de methode van gelaatsverzorgster Paola Bruzzese. Daarbij werd uitgegaan van een nauwkeurige diagnose (op basis van een huid- en spieranalyse en het bestuderen van de gelaatsuitdrukkingen van elke klant). Bij Dermalogica kon u terecht voor sessies ‘face mapping’ of een ‘skin fitnessplan’. Bij Laura Mercier was er ruimte voor natuurlijke en feestelijke make-up door de make-up artieste van het merk. En er was nog zó veel meer …

Kortom, we deelden leuke, dynamische, gezellige en elegante momenten met elkaar en werden zo in ons professionalisme bevestigd. Senteurs D’Ailleurs kon zich tonen zoals we zijn: uitbundig, veelzijdig, modern, inspirerend.

Posted in: Parfum, Style, Cosmetics