Meet the team, Raphaël

RAPHAËL, ONZE COSMETISCHE CONSULTANT, ONTHULT ZICHZELF EN ZIJN GEHEIMEN AAN U.

Hoe zou je je benadering van cosmetica kunnen omschrijven?

 

Mijn taak en belangrijkste doel is het potentiële welzijn en “beter voelen” van de klanten maximaal na te streven door te luisteren en een verzorgingsroutine op punt te stellen die aangepast is aan hun noden. Daartoe wens ik hen een menselijke benadering aan te bieden, gekoppeld aan een grondig onderzoek van wat het best beantwoordt aan hun ethiek en consumptiefilosofie.

 

Voor mij is het primordiaal om de mens een echte ereplaats toe te kennen en dat doe ik door een holistische benadering en aandachtig luisteren waardoor ik rekening kan houden met hun verwachtingen . Zo krijgen mijn klanten meer zelfvertrouwen en zijn ze milder voor zichzelf…

Waarom de keuze voor cosmetica ?

 

Nadat ik mijn diploma in Internationale Marketing en Eventbeheer behaald had en hierin enkele jaren vertoefd had, meer bepaald in de medische sector, ben ik mij ervan bewust geworden dat ik heel erg aangetrokken ben door echte menselijk contacten en uitwisselingen, die tenslotte de essentie van het leven vormen. Op dertigjarige leeftijd heb ik dan besloten om opnieuw te gaan studeren, ditmaal over cosmetica,  aan de Ecole Européenne d’Esthétique. En hier sta ik nu, enkele jaren verder, om een beroep uit te oefenen waarbij ik nog dagelijks bijleer en waar ik me op mijn plaats voel en volledig ontloken. Een echte revelatie. En ik hoop dat ik dit kan overbrengen met mijn schoonheidsadviezen.

 

Wat zijn je passies ?

 

Ik ben al heel lang gepassioneerd door fotografie: de magie om momentopnames uit het leven, landschappen, beelden van street art te kunnen vatten en vastleggen. Het zijn momenten die uitnodigen tot dromen of reflectie, het delen van emoties en gevoelens.

 

 De keuken heeft mij ook altijd weten te bekoren… Dat elan van delen en pure, keiharde liefde, de gave van zichzelf, kleurige gerechten, mengeling van kruiden en specerijen, smaken die ons voeren naar verre contreien… Een waar genoegen dat we naar hartenlust moet delen!

 

De wereld van de nichecosmetica boeit me enorm!

 

De doeltreffendheid terugvinden en dat soms verloren gegane gevoel van “beter” kopen en consumeren, dat zal voor mij altijd even waardevol en belangrijk blijven.

 

Dan rest er nog het reizen dat ik aanvoel als de leerschool van het leven! Steeds bijleren over de culturen die ons omringen, onze geest voeden, dat is fundamenteel voor mij. Die zo waardevolle en vitale band met moeder natuur terugvinden, dat is belangrijk voor mij.

 

 

Een woordje om af te sluiten ?

 

Ik zal je met alle plezier ontvangen in onze Boetiek Haute Cosmétique om je onze uniek en boeiend Schoonheidsuniversum te laten ontdekken! Echte juweeltjes uit alle hoeken van de wereld..

Posted in: Cosmetica